spot_img
Ana SayfaGenelCHP İskenderun Gençliği Harmaoğlu’na emanet

CHP İskenderun Gençliği Harmaoğlu’na emanet

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe teşkilatı Gençlik Kolları üyelerinin sandık başına gittikleri olağan genel kurulda, Av. Erdem Harmaoğlu başkanlığındaki yönetim göreve seçildi.

CHP İskenderun Gençlik Kolları kongresi İlçe Teşkilat binasında yapıldı. 280 üyesi bulunan Gençlik Kolları için Alkan Köybaşı, Sercan Gönüllü ve Av. Erdem Harmaoğlu’nun liste hazırladığı üç aday kongrede başkanlık için yarıştı. Divan başkanlığına Sezer Kara üyeliklere de, Volkan Kılıç, Ali Abbas Alay, Tufan Kirmitçi seçildi.

Divan başkanı Sezer Kara, bu seçimin geleceğin, 96 yıllık dev çınara yeni filizlerin ekleneceği bir kongre olacağına inancının tam olduğunu ifade ederek “Biz burada geleceği inşa edeceğiz. Gerçekten samimiyetle, sevgiyle saygıyla, güven bağlılık ve emekle taçlandırdığımız siyaset anlayışımızı gençlerle bütünleştirerek geleceğin siyasetini yaratmaya gayret edeceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu Seçilecek Gençlik kolları Başkanlarına yönetimiyle birlikte Başarılar dileğinde bulundu. Adayların birer konuşma yaptığı genel kurulda 151 kişi oy kullandı, 90 oy alan Av. Erdem Harmaoğlu Seçimi kazandı.

Gençlik Kolları yeni Başkanı Av. Erdem Harmaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisin bir aile olduğunu her zaman vurguladıklarını ifade ederek “Fakat bunu somut anlamda, somut bir girişimle adaylığımızla göstermek istedik. Biz sarılmak, kucaklaşmak istiyoruz. Sadece İskenderun’da değil, taşradan başlatmak istediğimiz bir sevgi örgütlenmesini Türkiye Cumhuriyetinin geneline yaymak istiyoruz…” diye konuştu.

DİĞER HABERLER