spot_img
Ana SayfaGenelBaşkan İbrahim Gül’den Gönül Adamı Şeyhdavut Gerkes’e Teşekkür

Başkan İbrahim Gül’den Gönül Adamı Şeyhdavut Gerkes’e Teşekkür

Dörtyol’un saygın ve hayırsever iş adamlarından Davut Petrol’ün sahibi iş insanı Şeyhdavut Gerkes’e Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den teşekkür geldi.

Belen Şenbük mahalle sakinlerine iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiren Dörtyol’un saygın ve hayırsever işadamlarından Davut Petrol’ün sahibi iş insanı Şeyhdavut Gerkes’e Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den teşekkür geldi.
Hayırsever İşadamının Covid-19 salgını süresince yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı açıklamada :” Ramazan ayı münasebetiyle Dörtyol’da faaliyet gösteren Davut Petrol’ün sahibi iş insanı Şeyhdavut Gerkes, Şenbük mahalle sakinlerimize iftar yemeği dağıttı.Bizlerde Belen Belediyesi olarak sayın Gerkes’e teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Kurdukları ekip ile günde 1000 ekmek ve 600 aileye iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Hayırsever İşadamı Şeyhdavut Gerkes ,Hijyen koşullarına uygun ekip arkadaşları ile birlikte bugün Belen Şenbük mahalle sakinlerine iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirterek başta Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Şenbük mahalle sakinlerinden teşekkür almanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Yardımlarının hız kesmeden Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini ifade eden Hayırsever İşadamı Şeyhdavut Gerkes büyük bir özveri ile görevlerini en iyi biçimde yerine getiren ekip arkadaşlarına teşekkür ederek herkese hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

DİĞER HABERLER